-14%

Ulei de cocos BIO, presat la rece, 450g, Niavis

39,50 lei
Pret vechi: 45,90 lei
Scurta descriere:
Uleiul de cocos se obtine prin presare la rece din continutul nucilor de cocos. Uleiul de cocos presat la rece / nerafinat are o calitate mult superioara celui rafinat. La temepraturi de peste 25 grade Celsius uleiui de cocos devine solid.   In mod natural c uloarea sa este alba si...
in stoc
+

Uleiul de cocos se obtine prin presare la rece din continutul nucilor de cocos. Uleiul de cocos presat la rece / nerafinat are o calitate mult superioara celui rafinat. La temepraturi de peste 25 grade Celsius uleiui de cocos devine solid.  In mod natural culoarea sa este alba si are aroma puternicade nuca de cocos. Rezista la temperaturi ridicate, are un punct de ardere foarte ridicat si de aceea este ideal pentru gatit.

Uleiul de cocos este un ingredient de baza pentru o multime de produse cosmetice.

Mod de utilizare: Uleiul de cocos se poate folosi atat la gatit cat si in cosmetica.

Folosit la gatit, acest ulei de cocos este foarte sanatos si in acelasi timp ofera preparatelor un gust minunat. Se poate folosi la prepararea deserturilor sau chiar la prajit.

In cosmetica, acest ulei de cocos este folosit ca baza pentru produse cosmetice, ca masca pentru fata sau par, dar si pentru a inlocui cremele hidratante. Un ulei de cocos bun, poate inlocui cu suces lotiunea de plaja ajutand la obtinerea unui bronz unifor. 

Ingrediente: ulei de cocos 100%  ecologic, obtinut prin presare la rece. 

Informatii nutritionale / 100g:

Energie 3754kj / 899Kcal

Grasimi 99.38g

Proteine 0g

Carbohidrati 0g

Fibre 0.6g

Calciu 2.25mg

Sare 0g

Fier 0.6mg

Tara de provenienta: Sri Lanka

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Produse similare

Clientii au mai cumparat

Bestsellers

Featured products