• Garantat Cel mai mic pret
  • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
  • 14 zile Retur / schimb
  • Reducere
    12%

    Ulei de cocos extravirgin - ecologic, 450g, Maya Gold

    Pret vechi: 45,00 lei  
    39,50 lei
    Discount: 5,50 lei (12%)
    in stoc

    Uleiul de cocos a devenit rapid unul dintre cele mai folosite uleiuri in bucatarie si cosmetica naturista, lucru datorat numeroaselor sale proprietati nutritive  dar si datorita abundentei de grasimi saturate/acidul lauric. Uleiul de cocos este solid insa la caldura se lichefiaza.

    Uleiul de cocos extravirgin poate fi folosit ca un substitut pentru alte uleiuri, inclusiv pentru unt. Utilizați-l pentru gătit, coacere, sau aplicati-l pe piele în cantitati mici pentru hidratare. Acest ulei de cocos este brut, presat la rece și nerafinat.

    • Pentru a face uleiul de cocos, întregul nucleu de nucă de cocos cu o formă ovală asemănătoare cu o minge folosită pentru a juca fotbal american, sunt aduse la fabrica si mai apoi decojite pentru a elimina fibra care protejează nucleul de nucă de cocos. 
    • După dezosarea nucilor de cocos, rezulta fructul de nucă de cocos. ulei de cocos
    • Coaja nucilor de nucă de cocos este îndepărtată cu o unealtă care seamănă cu un ciocan cu capăt ascuțit. 
    • Odată ce coaja este îndepărtată, aveți un nucleu de nucă de cocos cu pielea. 
    • Nuca de cocos este tăiată astfel încât apa de cocos care se gaseste în interiorul ei sa poata fi scoasa. 
    • Uleiul de cocos extravirgin este obținut prin centrifugarea laptelui de nucă de cocos proaspăt și nediluat la 8000 rpm pentru a separa solidele, lichidele și grăsimile. Uleiul este extras la temperatura camerei. Nu se aplică căldură. Rezultatul este cel mai de calitate ulei de cocos Extra Virgin pe care il puteti gasi pe piata. 
    • Ulterior, uleiul este apoi ecranat pentru particule și filtrat. Acest proces se numește "proces umed" deoarece folosește laptele de nucă de cocos drept materie primă. Acest proces se deosebește în mare parte de "untul de nucă de cocos virgin presat la rece", care este extras din expulzarea fulgi de nucă de cocos deshidratati la temperaturi sub 60 de grade Celsius. 

    Beneficii
    Oamenii și animalele au nevoie de grăsimi pentru a supraviețui. Ceea ce face acest ulei de cocos extravirgin atat de special este un acid gras liber numit acid lauric. Datorită conținutului ridicat de acid lauric al uleiul de cocos extravirgin (între 50 și 57), acesta are numeroase proprietăți pentru combaterea bolilor. Uleiul de cocos extravirgin contine vitamine și minerale care vă ajută organismul să rămână sănătos. De asemenea, uleiul de cocos extravirgin contine în mare parte grăsimi saturate. nuca de cocos
    Timp de peste 30 de ani, FDA american a avut toata lumea convingerea ca grasimile saturate erau rele atunci cand in realitate; grasimile foarte saturate pot fi cele mai bune. 
    Spre deosebire de grăsimea saturată găsită în produsele lactate cum ar fi iaurtul și brânza, uleiul de cocos extravirgin conține trigliceride cu lanț mediu care sunt mai sănătoase decât grăsimile saturate care conțin acizi grași cu lanț lung. 

    Organismul nostru metabolizează uleiul de cocos extravirgin diferit fata de celelalte tipuri de ulei, ceea ce determină corpul să ardă mai multa grăsime. Uleiul de cocos extravirgin a fost identificat ca avand efecte terapeutice pentru o serie de afectiuni, cum ar fi colesterolul ridicat sau obezitatea. 

    Ingrediente: ulei de cocos 100% ecologic - extra virgin (obținut prin presare la rece)

    Prezentare: 450g / 565ml

     

    Nici o postare găsită

    Scrie un comentariu

    Produse Similare

    Reducere
    18%
    45,90 lei 37,50 lei
    Reducere
    10%
    37,18 lei 33,50 lei
    29,00 lei
    Reducere
    10%
    18,75 lei 16,90 lei
    Reducere
    9%
    28,13 lei 25,50 lei