Ulei de cocos presat la rece, Ecologic, 460g/500ml, Niavis

 
39,50 lei
in stoc

Ulei de cocos presat la rece Niavis - beneficii 

Obținut din continutul nucilor de cocos, uleiul de cocos Niavis are proprietăți emoliente și hrănitoare perfecte pentru a hidrata pielea și părul. Este extras prin presare la rece din nicile de cocos, care sunt originare din zonele tropicale. 

Este un produs care contine in principal grăsimi saturate și de aceea are tendința de a se solidifica la frig, în timp ce la caldura devine lichid. 

Intareste parul, albeste dintii si elimina placa, sustine sanatatea gingiilor, arde grasimile, reduce stresul, intareste sistemul imunitar, protejeaza stomacul si inima. ulei de cocos niavis

Uleiul de cocos Niavis are multiple proprietăți benefice și poate fi utilizat atât în ​​bucătărie, cât și pentru îngrijirea pielii și a părului. Studiile au demonstrat că uleiul de nucă de nucă are cele mai bune proprietati, deoarece este extras natural și fără agenți chimici nocivi. 

Există nenumărate moduri în care puteti folosi acest ulei de cocos presat la rece! Beneficiile sale sunt cunoscute mai ales în domeniul cosmetic, unde este folosit ca balsam de păr, ca demachiant și chiar ca protecție solară. 

Uleiul de cocos este o grăsime care poate fi folosită și pentru gătit, deoarece structura sa rămâne intactă atunci când este încălzită și nu produce substanțe dăunătoare. 

Totodata este un ingredient care este adesea folosit în prăjiturile vegane sau în rețetele paleo, deoarece se solidifică la temperatura camerei și menține preparatele intacte oferindu-le consistența corectă. 

De asemenea poate fi folosit in smoothie-urile de fructe și legume foarte nutritive. Se poate adăuga ulei de nucă de cocos, care va ajuta, de asemenea, la o absorbție mai bună a vitaminelor solubile în grăsimi. 

O linguriță de ulei de cocos presat la rece înainte de mesele principale crește senzația de sațietate. Cetonele (care sunt produse atunci când se consumă ulei de nucă de cocos) pot duce la scaderea apetitului. 

Uleiul de cocos ajuta  la echilibrarea hormonilor - este o grăsime hrănitoare pentru glandele suprarenale și glanda tiroidă, care poate avea efecte benefice asupra echilibrului hormonal. 

Uleiul de cocos își eliberează nutrienții încet, oferind o sursă de energie care ajută la susținerea nivelului de zahăr din sânge. Se pare că o dietă integrată cu ulei de nucă de cocos poate prezenta îmbunătățiri ale nivelului toleranței la glucoză

Aproximativ jumătate din grăsimea conținută în uleiul de nucă de cocos este acidul lauric, o substanță care se transformă în monolaurin, un monoglicerid care poate distruge virușii și bacteriile, ceea ce îl face un tratament eficient pentru unele boli. 

Uleiul de nucă de cocos este un remediu natural pentru negi datorită proprietăților sale antivirale și antifungice. 

Un masaj cu ulei de nucă de cocos ajută la bunăstarea cuticulelor, dar și a unghiilor. Totodata, aplicarea uleiului de cocos în fiecare zi prin masaj blând în zona varicelor ar putea fi o modalitate de a le trata în mod natural. 

Unele studii au evidențiat efectele uleiului de cocos asupra sănătății creierului. S-a dovedit util în prevenirea si tratamentul Alzheimerului.

Acest ulei de cocos presat la rece Niavis, este un produs foarte caloric (aproximativ 850 de calorii la 100 de grame), de asemenea, după cum am spus, deși natural și de origine vegetală, uleiul de nucă de cocos are concentrații mari de grăsimi saturate și, prin urmare, trebuie consumat cu moderație. Important este sa cumpărați un ulei de cocos de bună calitate, dar mai ales presat la rece, astfel încât toate proprietățile să fie păstrate. Uleiul de cocos Niavis este presat la rece astfel incat sa pastreze toate beneficiile. 

Utilizare externă: uleiul de cocos este excelent pentru dinți, piele și păr.

Dintii Puteți sa-l folositi direct pe periuța de dinți în loc de pasta de dinți normală. Multe persoane folosesc doar ulei de cocos pentru igiena orală și au o dantura de invidiat.

Gura Pentru a efectua o curățare profundă a gurii, dar și a organismului, puteți folosi ulei de cocos: puneți 2 linguri de ulei de nucă de nucă de cocos în gură și clătiți așa cum ați face cu o apă de gură timp de cel puțin 5 minute. Momentul ideal pentru această practică este dimineața chiar după ce v-ati trezit, înainte de micul dejun.

Piele - Este bogat în vitamina E și aplicat pe pielea corpului după o baie sau duș, o face extrem de moale, fiind foarte bun și pentru hidratarea și protejarea mâinilor. Pentru piele, față și corp, are efect hidratant, antirid și anti-îmbătrânire și face parte, de asemenea, din produse specifice pentru tratamentul eczemelor, dermatitei și chiar psoriazisului.

Păr - Se aplică direct pe păr după ce ati dizolvat cantitatea necesară de ulei cu puțină căldură (iarna uleiul de nucă de cocos este solid, în timp ce vara este lichid), face părul strălucitor, mătăsos și îl facilitează creșterea prin asigurarea nutrientilor esentiali. În caz de mătreață, se recomandă masarea directă a pielii capului, lăsându-l, dacă este posibil, timp de câteva ore.

Ingrediente: ulei de cocos presat la rece 

Prezentare:  460g/500ml 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Iti mai recomandam si

Alti vizitatori au fost interesati si de